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Ruling 91.9 - Watercraft

In answer to your memo of April 14, 1t is our
opintfon that tha sale of raint to bs applia’ to watercraft
is exempt under Section 6363 and Ruling 51.5 regardless
of the fact that the paint is applied by coniractors who,
under Ruling 30, would be reparded as consumzrs of the paint.

The law provides that the sale of proverty becoming
a componant part of certain watercralt 1s oxempt and 1t does
not appear that we ean read into thaz exemption any gqualifica-
ticon that the exemption does not apply with respesct to vaint
sold to contractors who will applv the paint to the watercraft.
The fact that a painting contractor could not exescute a so-called
watercraft eertificate does not daprive thz transiction of its
exempt status. While the certificate is adapted for use by the
operator of watercraft, 1t could readily be modified for use
by a painting contractor by inserting the words "In painting
watercraft which will be used” after the word "engaged" in
Line 1 of tha certificate. In the third lino of the third
paragraph the word "watercraft" could be stricken out.
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