
 
 
 

 
 
 
     

 
  
  
 
 
 

 
  
 

      
  

 
 
 

 

 

 
 

 
 

 

State of California 	 Board of Equalization 

M e m o r a n d u m 570.1625 

To:	 Audit Review and Refund (GMD) April 24, 1972 

From:	 Tax Counsel (GLR) - Headquarters 

Subject: 	 S--- F--- T--- T--- Co. SY -- XX XXXXXX 

In your memorandum of March 2, 1972 you ask whether the taxpayer under the circumstances 
set forth below is entitled to the offset provided in Section 6406. 

We understand that use tax was assessed by the State of --- as a result of an audit on the basis 
that a taxable use had been made of the vehicle by the taxpayer in --- prior to bringing it to 
California. Since the vehicle entered the state within ninety days from the date of purchase and 
was substantially used thereafter in California, it was concluded that the vehicle was also subject 
to California use tax. Upon review, it was concluded that the --- tax was properly due and will 
be paid. 

Under these circumstances, it is our opinion that Section 6406 is applicable and the offset 
provided therein should be granted to the taxpayer. 

GLR:lb 

cc: 	Out-of-State

 ---



