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STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION  MEMBER 
LEGAL DIVISION (MIC:82)  First District
450 N STREET, SACRAMENTO, CALIFORNIA 

 BRAD SHERMAN (P.O. BOX 942879, SACRAMENTO, CALIFORNIA  94279-0001) 
Second District, Los Angeles (916) 445-6496 

ERNEST J.  DRONENBURG, JR. 
Third District, San Diego 

MATTHEW  K. FONG     August 25, 1993 Fourth District,  Los Angeles 

 GRAY DAVIS
 Controller, Sacramento 

Mr. S--- O---

Controller 
 BURTON W.  OLIVER

 Executive Director C--- S--- Federal Credit Union 

XXXX --- Boulevard 

---, CA XXXXX 


Dear Mr. O---: 

In a letter dated February 16, 1993, I responded to your request for assistance in 
obtaining a refund of California sales taxes paid to vendors by the C--- S--- Federal Credit 
Union. In my letter, I stated: 

"The amounts that were erroneously paid to the credit union vendors can be 
voluntarily returned to the credit union by the vendors. The vendors can then 
credit the amounts refunded to the credit union on the vendors' state tax returns if 
the amounts were previously reported." 

Vendors may deduct sales tax reimbursement collected and then returned by them to their 
customers from their tax returns only if the collection and return of these amounts occur within 
the same quarterly period.  If the vendors have previously reported amounts collected from their 
customers on sales tax returns filed, the vendors must submit a claim for refund to the Board 
rather than deduct the amounts from a subsequent return. 

Generally, the vendor has three years after the return reporting the sales tax 
reimbursement collected was required to be filed to claim a refund of the amounts erroneously 
collected. (California Revenue and Taxation Code section 6902.) 

Very truly yours, 

Thomas Cooke 

Tax Counsel 


TC:plh 

cc: Audit Evaluation & Planning - MIC:40 


