1364 Sales of horses through claiming
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Inquiry as to Sales under Claiming Races
Constituting Seller a Retaller under Ruling 81

In your memorandum of December hz addressed to Mr. Stetson,
you refcr to the hearing officerts report in connectlon
with the petition for redeteormination filed by . ’
Account No. y in which it was stated that sales of

cos at clalming races should not be

counted in determining

whethor petitioner made & sufficient number of sales to be
considered a retailer, and requesting a further clarification

of this statement.

Although the matter may not be entirely free from doubt, 1t
was decided at a confercnce botweon members of the legal staff

and lir. Harry L. Say, Sales Tax Admini

strator, that sales of

horces through claimlng races would not be at%ributed to the

ovner of the horses in deternining whe
is a seller, in view of the ancndment

ther or not such cwner
to Section 6015 of the

Sales and Use Tox Law, operative July 1, 1943, which makes the

person conducting the race meeting the

retailer with rcspect

to horses which are elained during such meeting. Accordingly£

such sales are not to be counted in de
other sales by an bwner are "occasiona
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