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Acct. --- --- ---  
  
You have inquired with respect to the application of the tax to sales of tariffs and tariff 
supplements by the above taxpayer, a copy of a typical tariff supplement being attached to your 
memorandum.  
 
From our examination of the tariff supplement and from the information in your memorandum, it 
appears that the tariff supplements are not issued at any regular interval. Inasmuch as Section 
6362 of the Revenue and Taxation Code requires as a condition of exemption that publications 
be “regularly issued at average intervals not exceeding three months," it does not appear that the 
tariff supplements are periodicals within the meaning of that section. It also appears that the 
paper-bound volumes of the tariff are published at irregular intervals greater than three months.  
 
In addition to the fact that the tariff supplements are issued only as required and at irregular 
intervals, we seriously question whether the supplement which is issued to correct the tariff then 
in effect and which is complete in itself, constitutes a periodical within the meaning of said 
Section 6362.  
 
In view of the above, we suggest that you treat retail sales of tariffs and tariff supplements as 
subject to the tax. If the Legal Department of the --- wishes to make further objections to the 
taxability of such sales, it can take the matter up directly with this office and furnish us with the 
authority with which it wishes to support its contention.  
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