
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 
 

 

 

 195.0720STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 


June 27, 1956 

G---, M--- & Company 
XXXX --- ---
--- --- XX, California 

Attention: Mr. E. M. D--- -- - X - XXX 
Treasurer 

Gentlemen: 

In your letter of June 7, you state that you buy pallets which are resold to your customers of 
brick along with the brick and that the pallets are non-returnable although if a customer wishes he 
may sell them back to you.   

You state that our Los Angeles office has concurred in your opinion that the purchase of the 
pallets by you is a purchase for resale.  We agree with this opinion upon the assumption that the 
pallets are not customarily returned by your customers to you for reuse.  If they are customarily 
returned, it would be properly regarded as a returnable container under Section 6364 of the Sales 
and Use Tax Law and Ruling 49, copy enclosed.   

Very truly yours, 

E. H. Stetson 
Tax Counsel 

EHS:ds 

Enclosure 

cc: Glendale – Compliance 


