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        September 20, 1991 
 
 
Mr. P--- T. C--- 
Vice President 
A--- S--- T--- C---, Incorporated 
XXXX ---- Road, Suite XXX 
---, CA  XXXXX 
   
Dear Mr. C---: 
 

This is in response to your letter of August 29, 1991, which was addressed to 
Mr. David Levine. 

  
You inquire as to whether the Board considers a wrought-iron, ornamented gate to 

be “materials” or “fixtures” under our Regulation 1521. 
 
The gate in question is 7′ 6″ high and 20′ 1 1/4″ wide and is mounted on posts 

embedded in concrete.  We would consider such gates to be “fencing” or “doors” and therefore 
“materials,” even though the gates are obviously fabricated offsite and installed as a unit.  

 
We apologize for the delay in our reply. 

 
Very truly yours, 
 
 
 
Gary J. Jugum 
Assistant Chief Counsel 

 
 
GJJ:sr 
 
cc: Mr. David H. Levine 
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