
State of California Board of Equalization 

To Ms. Janice Masterton Date March 25, 1991

from 	 Mary C. Armstrong 

Subjed: 	 Contribution Disclosure Opinion 91-7 
Federal Agencies 

This is in response to your memorandum of February 15, 
1991 in which you request an opInIon regarding whether federal 
agencies and/or their agents must file contribution disclosures. 

We are of the opinion that a federal agency would be 
considered a ·party· as that term is defined in Government Code 
section 15626. As such, both the federal agency and its agent(s) 
are required to file contribution disclosures. 
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cc: 	 Hon. Brad Sherman 

Hon. William Bennett 

Hon. Ernest J~ Dronenburg, Jr. 

Member, -4th District 

Hon •.Gray Davis 

Mr. John Davies 

Mr. E. L. Sorensen, Jr. 

Mr. Gary J. Jugum 

Mr. Robert J. Brenner 

Mr. Richard H. Ochsner 

Mr. John Abbott 





